detector.media
07.09.2022 16:13
Фестивальний хіт «Цей дощ ніколи не скінчиться» покажуть у кінотеатрах України
Фестивальний хіт «Цей дощ ніколи не скінчиться» покажуть у кінотеатрах України
Фільм-лауреат багатьох міжнародних кінофестивалів 29 вересня вийде в прокат у Києві, Львові та Дніпрі.

Фестивальний хіт «Цей дощ ніколи не скінчиться» української режисерки Аліни Горлової покажуть у кінотеатрах України, про що повідомила пресслужба кінодистриб'ютора «Артхаус Трафік».

Фільм вийде в прокат 29 вересня у Києві, Львові та Дніпрі.

Світова прем’єра стрічки відбулась на найбільшому міжнародному фестивалі документального кіно IDFA 19 листопада 2020 в Амстердамі. Це найбільша у світі подія, присвячена документалістиці. Стрічка здобула нагороду за найкращий дебют. 22 листопада 2020 року у Флоренції фільм отримав головну нагороду одного із найстаріших світових кінофестивалів Festival dei Popoli. У березні 2021 року відбулась національна прем’єра в конкурсній програмі Docudays UA. Стрічка «Цей дощ ніколи не скінчиться» отримала спеціальну правозахисну нагороду від незалежної платформи Current Time. 17 квітня 2021 року у Лас-Пальмас-де-Гран-Канарії картину відзначили головною нагородою Golden Lady Harimaguada Award фестивалю LPA International Film Festival як найкращий повнометражний фільм.

Історія у стрічці Аліни Горлової розгортається довкола родини 20-річного Андрія Сулеймана. Разом із батьками головний герой тікає з Сирії. Проте війна наздоганяє Андрія й в Україні, де він стає волонтером Червоного Хреста. Після смерті батька головний герой вирішує поховати його тіло на батьківщині...

«Цей дощ ніколи не скінчиться» — копродукція України, Латвії, Німеччини й Катару. 

Цьогоріч Аліна Горлова увійшла до національного рейтингу «30 до 30» від Forbes — списку молодих українців, які впливають на майбутнє галузей, в яких працюють, і відбудовуватимуть країну.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY