detector.media
03.09.2022 14:42
8 вересня — благодійний пресланч на тему нерухомості за участі представників бізнесу та ЗМІ
8 вересня — благодійний пресланч на тему нерухомості за участі представників бізнесу та ЗМІ
PR-Market, Looqme та Press Assotiation UA ініціювали серію онлайн-зустрічей з медійниками, що допомагають медіа на передовій, а бізнесу у продовженні діяльності.

8 вересня о 16-й стартує серія щомісячних пресланчів за участі представників бізнесу та ЗМІ. Мета — висвітлення і обговорення актуальних питань у різних сферах.

Під час першої зустрічі організатори збиратимуть кошти, які можуть врятувати життя медійнику Дмитру Богуславському, що зараз перебуває на фронті.

Темою пресланчу стане нерухомість. До участі запрошені:

• Представники компаній-забудовників

• Власники будівельного бізнесу

• Журналісти відомих ЗМІ, що цікавляться темою нерухомості.

«Ви дізнаєтеся про сучасні тенденції ринку нерухомості, про перспективи відбудови українських міст та надання житла, познайомитесь з представниками ринку нерухомості та медіа та медіа. Крім того, кожний зможе долучитися до допомоги працівнику медіа на фронті», — йдеться в анонсі пресланчу.

Участь у заході можна, переказавши суму від 200 грн за цим посиланням. Кошти буде передано на купівлю рацій журналісту Дмитру Богуславському. В коментарі до переказу слід зазначити прізвище, компанію та e-mail.

Зареєструватися на подію слід за цим посиланням

Подію організовують PR-Market, Looqme та Press Assotiation UA. Контакт для зв’язку: olena.bbk.fls@looqme.io, +380660052352. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY