detector.media
02.09.2022 10:29
29-й міжнародний BookForum оголосив дати проведення в 2022 році
29-й міжнародний BookForum оголосив дати проведення в 2022 році
У межах BookForum заплановано 20 подій за участі понад 40 авторів з України, Великої Британії, США, Мексики, Сирії, Португалії, Франції, Танзанії та Ірану.

29-й міжнародний BookForum відбудеться у Львові з 6 по 9 жовтня 2022 року. Про це повідомляє пресслужба заходу. BookForum планують транслювати на весь світ за підтримки одного з найбільших літературних фестивалів світу Hay Festival.

У межах BookForum заплановано 20 подій за участі понад 40 авторів з України, Великої Британії, США, Мексики, Сирії, Португалії, Франції, Танзанії та Ірану. Серед ключових тем фестивалю: жінки та війна, гроші та культура, пропаганда, воєнні злочини і пам'ять.

Мета цьогорічного фестивалю – за допомогою культури пояснити іноземцям, що і чому зараз відбувається в Україні і з Україною. Водночас організатори хочуть показати українській аудиторії, як потужно світ підтримує нашу країну та наскільки українські автори є важливими для міжнародної спільноти.

До кураторської роботи у рамках цьогорічного BookForum долучився письменник Пітер Померанцев.

Фестиваль відбудеться у межах «Сезону культури Британія/Україна», організованому Британською Радою та Українським інститутом, а також за підтримки Українського інституту книги, ZINC, Open Society Foundation та Суспільного мовлення.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY