detector.media
02.09.2022 08:31
У Києві проведуть антифестиваль короткометражок «Своїми Словами»
У Києві проведуть антифестиваль короткометражок «Своїми Словами»
У програмі кіноподії — покази документальних та художніх коротких метрів від українських режисерів, а також подкаст-лекція «Нахіба нам кіно?».

У Києві відбудеться антифестиваль короткометражного кіно «Своїми Словами». Про це повідомила команда заходу. Він розпочнеться 3 вересня об 11:00 у київському Будинку кіно. Це ініціатива молодих кінематографістів для підтримки українських режисерів та розвитку культури кіно.

У програмі — покази документальних та художніх коротких метрів, подкаст-лекція «Нахіба нам кіно?». Також глядачі зможуть обрати фільм, який стане переможцем конкурсної програми.

Програма складається з трьох блоків. Перший — позаконкурсна програма з авторських документальних фільмів «Шум війни», присвячена темі повномасштабного вторгнення Росії в Україну:

Другий блок кіноподії — лекція-подкаст «Нахіба нам кіно?». Українські експерти поділяться думками щодо сучасних потреб та цілей вітчизняного кіно. Серед запрошених лекторів: журналіст, продюсер Олексій Гладушевський, актор Слава Бабенков, продюсерка Злата Єфименко, кінокритик Андрій Алфьоров.

Третій блок — конкурсна програма «Своїми Словами», яка складається з 11 коротких метрів. У цій програмі українські режисери презентують свої авторські фільми:

Придбати квитки можна за посиланням. Усі отримані кошти обіцяють спрямувати на організацію події та допомогу українським кінематографістам в умовах війни.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що було оголошено програму 25-го Мангеттенського фестивалю короткометражок. Він стартує 22 вересня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY