detector.media
01.09.2022 16:24
У Львові викрили антиукраїнських агітаторів, які працювали на луганських бойовиків – СБУ
У Львові викрили антиукраїнських агітаторів, які працювали на луганських бойовиків – СБУ
Серед іншого, один із фігурантів адміністрував антиукраїнську спільноту «Львівська народна республіка» та сайт «ВосходИнфо». Йому повідомили про підозру за кількома статтями Кримінального кодексу України.

У Львові викрили антиукраїнських агітаторів, які співпрацювали з луганськими бойовиками та просували в регіоні сепаратистські ідеї. Про це повідомила пресслужба СБУ.

За інформацією слідства, фігуранти виконували інструкції кураторів з-поміж луганських бойовиків, підконтрольних російським спецслужбам. Зокрема, поширювали у регіоні через соцмережі фейковий та деструктивний контент.

Використовуючи фейкові профілі у соцмережах та на афілійованих сайтах, вони виправдовували злочини Росії, поширювали пропагандистські матеріали та проросійські наративи.

Серед іншого, один із фігурантів адміністрував антиукраїнську спільноту «Львівська народна республіка» та сайт «ВосходИнфо». Йому повідомили про підозру за кількома статтями Кримінального кодексу України:

Наразі підозрюваний під арештом, а іншим фігурантам справи готують заочне повідомлення про підозру.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що на Львівщині за проросійську пропаганду у соцмережах судитимуть дружину колишнього військового.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY