detector.media
01.09.2022 12:45
«Факти тижня» запустили власний ютуб-канал
«Факти тижня» запустили власний ютуб-канал
Розширена ютуб-версія проєкту матиме інтерактивні елементи: глядачі зможуть ставити свої запитання і спілкуватися з експертами та журналістами програми.

Інформаційна підсумкова програма «Факти тижня» каналу ICTV з 1 вересня запустила власний ютуб-канал, про що повідомила пресслужба.

«Це рішення було ухвалене влітку, воно непросто нам далося, тому що це для нас абсолютно новий і маловідомий простір, але разом з тим ми розуміємо, що це вимога воєнного часу, вимога нових обставин, у яких зараз опинився увесь медіаринок країни. Це запит наших глядачів», – вважає керівниця та ведуча проєкту Оксана Соколова.

Вона зазначила, що зараз новинний темп «шалений», є багато подій, які швидко змінюють ситуацію, тому було вирішено створити майданчик, де, окрім основного тижневика, будуть проміжні матеріали. Зокрема, це будуть інтерв'ю, які не поміщаються в загальний випуск.

Також розширена ютуб-версія проєкту матиме інтерактивні елементи. Редакція планує робити прямі ефіри, під час яких глядачі зможуть ставити свої запитання, спілкуватися з експертами та журналістами програми.

Нагадаємо, раніше Новий канал запустив ютуб-проєкт про життя українських переселенців.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY