detector.media
30.08.2022 00:19
До 10 вересня можна подати заявки для участі в Майстерні молодих кінокритиків в рамках Ukrainian Film Festival Berlin
До 10 вересня можна подати заявки для участі в Майстерні молодих кінокритиків в рамках Ukrainian Film Festival Berlin
До участі запрошують авторів і авторок до 35-ти, які перебувають у Німеччині.

З 20 по 23 жовтня в рамках Ukrainian Film Festival Berlin 2022 відбудеться Майстерня молодих кінокритиків - Young Critics Workshop. Про це повідомляє пресслужба кінофестивалю.

До участі запрошують авторів та авторок 18-35 років, які перебувають у Німеччині.

Під час майтерні учасники переглянуть українські фільми з програми фестивалю та напишуть свої рецензії українською, англійською або німецькою. Рецензії будуть опубліковані у профільних медіа.

Кураторами проєкту стануть журналістка та фільммейкерка Інга Пилипчук, культурна менеджерка і контент-креаторка Дар’я Бутейко, а також запрошені українські кінокритики.

Дедлайн приймання заявок – 10 вересня.

Заявка має включати мотиваційний лист (до 500 слів), біографію та фото, а також приклади ваших статей або рецензій на фільми (за наявності). Мотиваційний лист, резюме та публікації можуть бути подані німецькою, українською або англійською мовами.

Кандидатів та кандидаток обіцяють поінформовані про результати відбору електронною поштою до 15 вересня.

Заявки можна подавати поштою на info@uffberlin.de.

Майстерня молодих кінокритиків проходитиме в Берліні у Villa Elisabeth (Invalidenstraße 3, 10115 Berlin). Фестиваль покриває витрати на проїзд та перебування учасників в Берліні на час майстерні. Подробиці можна дізнатися за посиланням.

Майстерня молодих кінокритиків реалізується за підтримки Ґете Інституту в Німеччині та Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Третій Ukrainian Film Festival Berlin пройде з 26 по 30 жовтня. Фестивальна програма складатиметься з українських ігрових та документальних фільмів (повнометражних та короткометражних) та представить розмаїття української ідентичності та культурних традицій по всій країні від Сходу до Заходу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY