detector.media
29.08.2022 13:17
В Україні випустили благодійну збірку воєнних творів. Кошти від продажу підуть на реабілітацію жінок та дітей
В Україні випустили благодійну збірку воєнних творів. Кошти від продажу підуть на реабілітацію жінок та дітей
Видання «No putin – no cry» складається з есе, віршів, фотографій та ілюстрацій, зроблених з 24 лютого 2022 року. Мета збірки – показати, як війна вплинула на простих людей.

Видавництво «Смакі» випустило збірку воєнних творів українців, кошти від якої підуть на реабілітацію жінок та дітей, що постраждали внаслідок російської агресії проти України.

«Кілька місяців тому ми оголосили про волонтерський проєкт, метою якого було створити електронну збірку воєнних творів українців. Робота над нею була кропітка і важка, оскільки всі спогади і переживання поверталися з новою хвилею. Щодня ми всі залучені у донати, інформаційну війну, когось горе наздогнало особисто…» – розповіли у видавництві.

Видання «No putin – no cry» складається з есе, віршів, фотографій та ілюстрацій, зроблених з 24 лютого 2022 року. Мета збірки – показати, як війна вплинула на простих людей.

Всі кошти з продажу електронної книги будуть спрямовані у ГО «Фонд Маша», який займається реабілітацією жінок і дітей, які пройшли через жахи війни. Придбати її можна за посиланням.

Нагадаємо, комікс Inker присвятив номер військовим та цивільним з «Азовсталі».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY