detector.media
26.08.2022 15:39
Вийшов трейлер нового фільму Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург»
Вийшов трейлер нового фільму Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург»
Світова прем’єра фільму Антоніо Лукіча відбудеться на 79-му Венеційському міжнародному кінофестивалі в конкурсі «Горизонти». Також стрічку відібрали до участі у програмі «Сучасне світове кіно» Міжнародного кінофестивалю у Торонто.

Вийшов міжнародний трейлер нового фільму Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург». Про це повідомила команда проєкту.

«Люксембург, Люксембург» – друга повнометражна робота Антоніо Лукіча. Стрічка розповідає про братів-близнюків, які намагаються дати раду власному життю, в якому раптово з’являється давно зниклий батько. Головні ролі у стрічці виконали учасники реп-гурту «Курган і Agregat» – брати Раміл та Аміл Насірови.

Світова прем’єра фільму відбудеться на 79-му Венеційському міжнародному кінофестивалі в конкурсі «Горизонти». Фестиваль відбудеться з 31 серпня до 10 вересня. Також стрічку відібрали до участі у програмі «Сучасне світове кіно» Міжнародного кінофестивалю у Торонто.

У травні 2022 року «Люксембург, Люксембург» став одним з п'яти переможців програми підтримки міжнародної промоції українських фільмів proMOTION, започаткованої Українським інститутом. Виробництвом фільму займався український кінопродакшн ForeFilms.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY