detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
25.08.2022 10:53
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 серпня
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 серпня
З нагоди Дня незалежності канали змінили сітку мовлення і багато показували владу.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», Суспільне, «1+1» ICTV/СТБ, «Інтер».

У блоці «Ради» організували офлайн-студію. Про організацію навчального процесу говорили з міністром освіти та науки України Сергієм Шкарлетом, співголовою ГО «Батьки SOS» Альоною Парфьоновою та абітурієнтами, які цього року складали мультипредметний тест. Під час титрування розмови з одним з абітурієнтів зробили помилку у кількості набраних балів, написавши на екрані цифру 197, тоді як він набрав 177 балів.

Про міжнародну підтримку України говорили з політологом Олексієм Буряченком, народною депутаткою Євгенією Кравчук та конфліктологом-міжнародником Григорієм Перепелицею. Цей блок розглядав ситуацію навколо міжнародної підтримки України та дії української влади лише в позитивному ключі. У третій частині офлайн-студії «Ради» говорили про відновлення України. Коментувати цю тему запросили нардепа Віталія Безгіна, експерта й колишнього чиновника Георгія Біркадзе та заступника міністра фінансів України Олександра Каву. Зауважимо, що Біркадзе регулярно коментує тему відновлення українських міст у гостьовій студії телеканалу «Рада». Також усі запрошені нардепи цього вечора — представники провладної партії «Слуга народу».

У блоці Суспільного організували виїзну студію у Львові, а також паралельно мали звичайну студію, яка працювала під час повітряної тривоги. Про незалежність України говорили з народним депутатом України шести скликань Ярославом Кендзьором та дисидентом Мирославом Мариновичем, військовослужбовцем Романом Рудницьким та іншими.

О 8:30 етер знову перейшов до команди «Ради». Ганна Гомонай та Вадим Колодійчук працювали у вуличній студії в Києві. У цьому блоці показали інтерв’ю з представниками влади, зокрема міністрами Михайлом Федоровим та Іриною Верещук і нардепом Давидом Арахамією, якого представили як голову фракції «Слуга народу».

О 10-й годині роботу почала команда «1+1». Гостьову студію організували у київському метро. Об 11:30 до етеру повернулась команда Суспільного.

Декілька разів протягом дня показували святкове привітання Володимира Зеленського.

У другій частині блоку «Ради» показали інтерв’ю з радником керівника Офісу президента України Михайлом Подоляком.

Також увечері, у блоці ICTV/СТБ, показали привітання з Днем незалежності керівника Офісу президента України Андрія Єрмака: він згадав, яким був для нього день проголошення незалежності  у 1991 році.

О 21 годині розпочався святковий концерт.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY