detector.media
24.08.2022 14:51
Volia TV до Дня Незалежності відкрила майже безкоштовний доступ до 10 українських фільмів
Volia TV до Дня Незалежності відкрила майже безкоштовний доступ до 10 українських фільмів
Акція діятиме з 24 по 31 серпня.

Платформа Volia TV до Дня Незалежності відкрила доступ до 10 українських фільмів за 1 грн, про що повідомила пресслужба. Можливість майже безкоштовно переглянути стрічки діятиме з 24 по 31 серпня.

«Ми вважаємо, що цього року це свято краще провести дома із сім’єю, особливо зважаючи на загрозу нових ударів від підступного ворога. А може бути кращим ніж українське кіно у колі рідних та близьких. Саме тому ми вирішили надати можливість усім співвітчизникам у ці святкові дні насолоджуватись найкращими українськими фільмами», – зазначили у компанії Датагруп-Volia.

Серед доступних фільмів:

«Віддана». Це історія доктора Анґера, що починається в Станіславові у 1868 році. Він під час пожежі він рятує двох дівчат – рідну доньку Аделю і доньку хатніх робітників Стефанію. Доктор вирішує виховувати їх разом. Минає 25 років, дівчата виросли та досі не розуміють, хто вони одна одній: сестри, подруги чи служниця та господиня.

«Ціна правди». У 1933 році репортер Гарет Джонс шукає свою історію. Новини приводять його до Москви, де він знайомиться з Адою Брукс. Ада відкриває йому очі на «радянську утопію», яка не має нічого спільного з реальністю. Гарет розпочинає розслідування і розкриває правду про Голодомор в Україні.

«Незламна». Це реальна історія Людмили Павличенко – легендарної жінки-снайпера. Любов під вогнем противника, дружба з Елеонорою Рузвельт, виступ на конференції, що вплинув на результат Другої Світової Війни, бажання жити і страх втратити кохану людину – чи впорається з усім цим тендітна жінка? 

«Сторожова застава». Під час сонячного затемнення школяр Віктор випадково потрапляє у часовий портал, котрий переносить його в минуле. Він потрапляє у часи, коли нашу землю атакували половці. Волею долі він знайомиться з майбутніми богатирями. Їм за допомогою зброї та магії доведеться боротись за свою землю.

Читайте також:

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY