detector.media
24.08.2022 08:45
Lviv Media Forum відкриє медіахаб для журналістів
Lviv Media Forum відкриє медіахаб для журналістів
Тут можна буде працювати з командою чи окремо, знайти партнера для проєкту та за необхідності заночувати. Хаб відкриється восени.

Lviv Media Forum оголосив, що відкриває медіахаб — простір роботи та нетворкінгу для українських і закордонних медійників.

Як зазначили в LMF, десятки запитів від журналістів, які покинули офіси й домівки через війну, надійшли ще навесні. 

«Ми робили те, що у наших силах, а паралельно шукали системне рішення — і створили хаб. Lviv Media Hub — це charge station для медійників та медійниць. Тут можна працювати з командою чи окремо, знайти партнера для проєкту біля кулера та заночувати, якщо допізна пишеш лонгрід. Хаб відкриється восени. До перемоги це буде secret place з обов'язковою верифікацією гостей», — розповіли у Lviv Media Forum.

У медіахабі будуть робочі місця з Wi-Fi та необхідною технікою; кімната для переговорів; майданчик для подій; зона відпочинку. Там зможуть працювати до 35-45 людей одночасно. Час перебування протягом доби необмежений за умови попереднього бронювання. Фіксованої оплати наразі не буде, але гості можуть робити вільні донейти.

Нагадаємо, в травні у Харкові відкрили комунікаційну платформу Kharkiv Media Hub для підтримки українських та іноземних медіа в регіоні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY