detector.media
22.08.2022 18:30
«1+1 media» розповіла про джерела доходів під час війни: Грошей стало менше, але вони є
«1+1 media» розповіла про джерела доходів під час війни: Грошей стало менше, але вони є
«1+1 media»: «Доходи дуже диверсифіковані. Грошей стало значно менше, але вони є і їх достатньо для продовження мовлення у скороченому форматі».

Пресслужба «1+1 media» повідомила «Детектору медіа», що зараз отримує більшу частину доходів від ОТТ-платформи, супутникового оператора та інтернет-майданчиків.

«"1+1 media" — це не лише лінійні телеканали з монетизацією через рекламу і спонсорство. Якщо до великої війни все трималося саме на рекламі, то зараз ми отримуємо більшу частину доходів від ОТТ-платформи, супутникового оператора, інтернет-майданчиків, які входять до складу групи. Наші доходи дуже диверсифіковані. Грошей стало значно менше, але вони є і їх достатньо для продовження мовлення у скороченому форматі», — кажуть у медіагрупі.

«1+1 media» фіксує відновлення рекламного ринку з травня, відбувається повернення рекламодавців, з’являються запити на нові спецпроєкти.

«Попередні рекламні запити на осінь показують, що бізнес починає ворушитися. Вже у вересні з’являться нові гравці, яких не було в ефірі останні пів року. Ми добре розуміємо, що зараз важливо підтримувати український бізнес і запускати бізнес-проєкти, тому наша медіагрупа максимально гнучка в цих питаннях».

Медіагрупа прогнозує, що унаслідок війни ринок телевізійної реклами просяде більше, ніж ВВП країни: «Це, на жаль, уже факт, бо під час війни маркетинг відходить на другий план — і це нормально. Ми зараз у ситуації, коли попит не можна стимулювати лише бажанням продавців і ціною».

Загалом, медіагрупа через повномасштабну агресію Росії була змушена скоротити чисельність персоналу на 24%. Наразі «1+1 media» не планує закриття каналів зі складу медіагрупи, але й відкривати нічого нового також не поспішатиме.

Ілюстративне фото: National Bank Of Ukraine Національний банк України/Flickr

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY