detector.media
20.08.2022 15:33
Команда СТБ розповіла, які проєкти адаптує до воєнних реалій
Команда СТБ розповіла, які проєкти адаптує до воєнних реалій
Телеканал анонсував осінній сезон.

Кілька проєктів телеканалу у новому сезоні прямо стосуватимуться теми війни. Про це йдеться в анонсі осіннього сезону СТБ.

Соціальні складові і допомога людям, які постраждали від наслідків російської агресії, доповнять проєкти «ДНК. Свої», документальне фандрайзинг-реаліті за участі Ектора Хіменеса-Браво та серіал «Коли ми вдома. Під час війни».

У новому сезоні команда «ДНК. Свої» розшукуватиме зниклих українців. Журналісти та експерти проводитимуть розслідування, аби знайти людей, з якими близькі втратили зв’язок після 24 лютого, і допомогти родинам возз’єднатися. Ведуча — Тетяна Висоцька. «Для нас немає чужої біди. Боротися до останнього і шукати своїх — це зашито в нашому ДНК», — йдеться в описі проєкту.

Тривають зйомки і документального фандрайзинг-реаліті за участі Ектора Хіменеса-Браво. Проєкт на замовлення СТБ створює режисер британського ресторанного телебачення Тоні Хіндхоу (TonyHindhaugh). Восени Ектор Хіменес-Браво має відвідати 6 українських населених пунктів, зруйнованих війною: Буча, Ірпінь, Горенка, Охтирка та інші. Він зустрінеться з місцевими мешканцями, щоб допомогти їм відновити пошкоджені заклади харчування та особисто візьме участь у розробці та приготуванні меню. «Через вражаючі історії героїв реаліті Ектор і Тоні прагнуть розповісти світові про неймовірну сміливість українців, які не просто вірять у перемогу над злом, а щодня працюють задля її прискорення», — йдеться в описі реаліті.

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво пройшов військові навчання і займався волонтерством у містах Київщини.

«Коли ми вдома. Під час війни» — перша прем’єра в кіносеріальній лінійці, що її підготував канал СТБ. Знайомі глядачам родини тепер проживатимуть на екрані ті самі ситуації, з якими стикається кожен українець в реальному житті. За сценарієм, вони «захищають країну, волонтерять, працюють, допомагають сусідам, плачуть, сміються, ховаються в сховищах і навіть партизанять». Як ідеться в описі концепції сезону, Ідея серіалу в тому, щоб власним прикладом довести, що життя триває, а ми не мусимо забороняти собі жити.

У ролях: Тетяна та Анатолій Зиновенко, Катерина Кістень, Олексій Тритенко, Кирило Бін, Катерина Колесник, Андрій Пономаренко, Ірина Андрєєва, Михайло Кукуюк, Марія Махрай.

Виробництво здійснює StarlightProduction.

Шоуранерка — Катерина Колесник.

Нагадаємо, у осінньому сезоні  СТБ повертає в ефір відомі аудиторії проєкти та серіали. Глядачі побачать прем’єри проєктів, відзнятих до 24 лютого, показ яких відклали через повномасштабне вторгнення росії в Україну. Це «МастерШеф. Битва сезонів», «Холостяк», «Танці. WorldofDance», «Детектор брехні», «Щасливі за сім днів».

Фото зі сторінки Ектора Хіменеса-Браво в інстаграмі

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY