detector.media
19.08.2022 11:18
В Україні запустили інформаційно-просвітницький проєкт про сучасне лідерство LikeOctopus
В Україні запустили інформаційно-просвітницький проєкт про сучасне лідерство LikeOctopus
Проєкт є інтелектуальним хабом, або ж експертною платформою, де основними контриб'юторами є експерти.

В Україні з серпня розпочав роботу інтелектуальний хаб LikeOctopus, редакторкою видання є економістка та ексредакторка Forbes Наталія Задерей.

У коментарі «Детектору медіа» Задерей повідомила, що проєкт є інтелектуальним хабом, або ж експертною платформою, де основними контриб'юторами є експерти, на сайті публікуються матеріали про гнучке, неієрархічне лідерство.

«Провідні фахівці у сфері лідерства, організаційної психології, HR, підходів Agile, тощо. Всі матеріали (колонки, бесіди з фахівцями) мають просвітницький, роз'яснювальний характер і поки не потребують журналістської роботи. З проєктом працює залучений літературний редактор», – каже Наталія Задерей.

Назва проєкту з англійської перекладається як восьминіг: «Ця тварина вважається найбільш гнучкою та адаптивною. Тобто має ті риси, до яких прагнуть компанії, які хочуть виживати у сучасному середовищі, яке постійно змінюється. "Ми маємо бути більш схожими на восьминогів" (“need to become more like octopuses!”), – заявив на конференції, присвяченій Agile, один відомий німецький топменеджер. Ця цитата надихнула на назву».

Проєкт прагне розвивати обізнаність у сферах, «які є важливими для розвитку громадянського суспільства, поширення лідерства, як вміння брати відповідальність на себе, збереження людського капіталу в умовах стресу».

LikeOctopus планує співпрацювати з медіа, освітніми платформами, які розділяють його бачення та цінності. Загалом,  проєкт має на меті створення «спільноти прихильників гнучкого людиноцентричного лідерства та agile».

Проєкт фінансується лише його ініціаторами, опція інших форм фінансування та донати наразі розглядається. 

Нагадаємо, у травні в Україні запустили нове медіа «Ґрунт», видання засноване на базі телеграм-каналу «Україна Оперативно». 

У червні партнер медіаконсалтингової компанії Jnomics Media Гайгисиз Гелдієв та керівниця киргизького Kaktus.media Діна Маслова оголосили про запуск російськомовного проєкту «Дрон Медіа», який пояснюватиме актуальні події України, Білорусі, Росії, країн Центральної Азії та Кавказу.

Ілюстративне зображення: LikeOctopus/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY