detector.media
19.08.2022 09:44
Путін програє інформаційну війну в Україні – британська спецслужба
Путін програє інформаційну війну в Україні – британська спецслужба
Британська спецслужба: Однак ми не повинні недооцінювати те, як російська дезінформація діє в інших країнах світу.

Очільник Центру урядового зв'язку Британії Джеремі Флемінг в колонці для The Economist заявив, що Росія програє інформаційну війну в Україні та загалом, на Заході.

Флемінг зазначив, що інформаційні операції Росії виявилися незграбними, а спроби  знищити кіберзахист та цифрову інфраструктуру України натрапили на професійну та ефективну протидію українців.

«Наразі президент Путін повністю програв інформаційну війну в Україні й на Заході. Хоча це привід для радості, ми не повинні недооцінювати те, як російська дезінформація діє в інших країнах світу», – написав Флемінг.

Центр урядового зв'язку Британії – спецслужба, що відповідальна за ведення радіоелектронної розвідки та за забезпечення захисту інформації органів уряду й армії. Перебуває у віданні Міністра закордонних справ Великої Британії.

Нагадаємо, «Детектор медіа» від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну фіксує та спростовує російські фейки й розповідає про те, як навчитися самостійно розрізняти маніпулювання, шахрайство, дезінформацію. Детальніше про це – у подкасті «Русскій фейк, іді на***!» та хроніці кремлівської дезінформації #DisinfoChronicle.  

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY