detector.media
18.08.2022 12:48
«Виключає участь колаборантів». СТБ узгодив новий формат шоу «Танці. World of Dance»
«Виключає участь колаборантів». СТБ узгодив новий формат шоу «Танці. World of Dance»
Starlight Media заборонила участь громадян РФ в майбутніх проєктах та серіалах та відмовляється від співпраці з громадянами України, що продовжують співпрацю з країною-агресоркою.

Телеканал СТБ узгодив з правовласниками новий формат шоу «Танці. World of Dance» без журі. Як повідомляє пресслужба СТБ, новий формат шоу обумовлений суддею, яка продовжила співпрацю з країною-ворогом. 

На початку лютого телеканал СТБ оголосив про початок зйомок масштабного шоу «Танці. World of Dance», яке є українською адаптацією всесвітньовідомого формату компанії NBCUniversal. Прем’єра шоу була запланована на березень, але відкладена через початок повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

«Одна з суддів проєкту, громадянка України Тетяна Денисова, відмовилась від публічного засудження російського терору та заяв на підтримку України. В зв'язку з цим телеканалом СТБ ще весною було прийнято рішення припинити будь-яку подальшу співпрацю з Денисовою та виключити її прояви у головній танцювальній прем’єрі осені. Щоб реалізувати прийняте рішення, канал перемонтував відзняті до 24 лютого епізоди, вирізавши всі фрагменти за участю журі», – повідомляє пресслужба телеканалу.

В оновленій прем’єрі «Танці. World of Dance» оцінюватимуть танцівників і танцівниць тільки глядачі. Прем'єра нового формату шоу запланована на  осінь. 

Нагадаємо, СТБ та медіагрупа Starlight Media прийняли рішення про заборону участі громадян РФ в майбутніх проєктах та серіалах.  Медіагрупа вбачає необхідною також категоричну відмову від співпраці з громадянами України, що продовжують співпрацю з країною-агресоркою. 

Фото: Starlight Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY