detector.media
17.08.2022 15:26
На Sweet.tv з'явився архів онлайн-розмов Фейгіна та Арестовича
На Sweet.tv з'явився архів онлайн-розмов Фейгіна та Арестовича
«Відкриття цього контенту на сервісі стало логічним кроком у розширенні бібліотеки. Наявні домовленості з правовласником мають інформаційно-просвітницький характер та не передбачають комерційної складової», – зазначили в онлайн-кінотеатрі.

В онлайн-кінотеатрі Sweet.tv з'явився архів онлайн-розмов російського адвоката Марка Фейгіна та радника керівника Офіса президента Олексія Арестовича, що виходять на ютуб-каналі «Фейгін Live». Про це повідомила пресслужба сервісу.

Більше 130 відео, що вийшли з лютого по серпень поточного року, розміщені під загальною назвою «Хроніка війни з Олексієм Арестовичем». Контент доступний у підписці для користувачів в усьому світі.

У коментарі «Детектору медіа» пресслужба Sweet.tv пояснила, що розміщення цих відео стало «логічним кроком у розширенні бібліотеки».

«Національний онлайн-кінотеатр Sweet.tv з першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну є одним з джерел актуальної та правдивої інформації. Олексій Арестович є радником офісу президента України та його думкою цікавляться сотні тисяч українців і українок по всьому світу.

Відкриття цього контенту на сервісі стало логічним кроком у розширенні бібліотеки. Наявні домовленості з правовласником мають інформаційно-просвітницький характер та не передбачають комерційної складової», – зазначили в онлайн-кінотеатрі.

Раніше на Sweet.tv з'явились відеоуроки з мінної безпеки для дітей.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY