detector.media
16.08.2022 13:22
«1+1» та Акім Галімов знімають документальний фільм про війну з робочою назвою «Евакуація»
«1+1» та Акім Галімов знімають документальний фільм про війну з робочою назвою «Евакуація»
У стрічці розкажуть надзвичайні історії звичайних українців та українок, які опинились у смертельній небезпеці.

Канал «1+1» та команда Акіма Галімова знімають фільм про війну з робочою назвою «Евакуація», про що повідомила пресслужба мовника.

У стрічці йтиметься про українців, які опинились у смертельній небезпеці, рятуючись із зони бойових дій, але кинули усі сили, щоб допомогти врятуватись тим, хто опинився поруч та найбільше цього потребував.

Серед іншого, у фільмі розкажуть про евакуацію поранених бійців з «Азовсталі». Також покажуть історію Влада Лісового з Ворзеля, який врятував родину сусідів, автівку яких розстріляли на блокпосту окупанти. Ще одна історія у фільмі — про ветеринара-волонтера Тимофія Харченка, який під обстрілами вивозив тварин з екопарку, розташованого неподалік Харкова.

«Це унікальні історії. В якусь мить здається, що наші герої вижили завдяки диву. Але насправді за кожним дивом стоїть інша людина, яка прийшла на допомогу», – розповів продюсер стрічки Акім Галімов.

Авторка фільму – Вікторія Самойлова, режисерка – Тетяна Шовкун.

«Детектор медіа» раніше повідомляв, що команда документаліста Акіма Галімова та «1+1 media» знімають документальний фільм про причини російської агресії та жорстокості

Також нагадаємо, що у квітні 2022 року на ютуб-каналі «1+1» та на платформі «1+1 video» з'явився проєкт Акіма Галімова «Українські палаци. Золота доба». Крім  цього, команда Акіма Галімова знімала для «1+1» такі документальні проєкти, як «Україна. Повернення своєї історії», «Скарби нації» і «Таємничі манускрипти».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY