detector.media
16.08.2022 09:00
Стрічки «Битва за Україну» та «Об’єднані вогнем» представлять у Кам’янці-Подільському у День незалежності
Стрічки «Битва за Україну» та «Об’єднані вогнем» представлять у Кам’янці-Подільському у День незалежності
Під час благодійного показу цих короткометражок збиратимуть кошти на підтримку ЗСУ.

Українські короткометражні стрічки «Битва за Україну» та «Об’єднані вогнем» представлять у Кам’янці-Подільському у День незалежності в рамках спеціального благодійного показу. Він розпочнеться 24 серпня о 16:00 в кінотеатрі «Дружба». Під час показу збиратимуть кошти на підтримку ЗСУ, повідомляє команда фестивалю «Бруківка».

Художній фільм «Битва за Україну» режисера Андрія Зайця присвячена подіям у перші місяці повномасштабного російського вторгнення. Оповідь ведеться від імені добровольця з Кам’янця-Подільського та волонтерки, яка опинилась в окупованому Маріуполі. Режисер стрічки скомпонував реальну хроніку з відзнятими сюжетними сценами. Фільм створила ініціативна команда кінофестивалю «Бруківка».

Документальний фільм «Об’єднані вогнем» режисера Володимира Мазуренка розповідає про творчу молодь Кам'янця-Подільського – колектив Dragon slayer, який робить фаєр-шоу. Зйомки цієї стрічки розпочались за чотири дні до початку повномасштабної війни. Dragon slayer і творча група фільму поновили свою роботу  у травні, коли команда творців вогняного шоу почала волонтерити, збираючи кошти на потреби ЗСУ.

Нагадаємо, у Кам'янці-Подільському також презентують документальний фільм іспанського журналіста «KHUYLO. Війна в Україні».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY