detector.media
15.08.2022 10:25
У Харкові оголосили вирок чоловіку, який виправдовував у фейсбуці дії російських окупантів
У Харкові оголосили вирок чоловіку, який виправдовував у фейсбуці дії російських окупантів
Він уклав угоду про визнання винуватості та отримав три роки позбавлення волі без конфіскації майна з випробувальним терміном в один рік.

Київський районний суд Харкова оголосив вирок мешканцю Дергачів, який виправдовував у фейсбуці дії російських окупантів. Про це повідомляє видання Kharkiv Today.

За інформацією слідства, обвинувачений, що є уродженцем Білорусі, з 19 березня по 26 квітня публікував на своїй фейсбук-сторінці дописи, у яких виправдовував російську військову агресію проти України. Зокрема, він вихваляв «кадирівців», писав, що начебто в Одесі «неонацисти готують провокації», розповідав про «бандерівців, які маскуються під біженців з Маріуполя» тощо.

Чоловіка визнали винним за статтею 436-2 КК України (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників). Він уклав угоду про визнання винуватості та отримав 3 роки позбавлення волі без конфіскації майна з випробувальним терміном в 1 рік.

Нагадаємо, раніше доценту Харківського політеха оголосили вирок через те, що він публікував у соцмережі інформацію про позиції ЗСУ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY