detector.media
13.08.2022 14:36
Анастасія Руденко здобула стипендію на навчання у Королівському коледжі Лондона
Анастасія Руденко здобула стипендію на навчання у Королівському коледжі Лондона
Паралельно планує продовжити редакторську роботу.

Шефредакторка онлайн-видання «Восточный вариант» й головна редакторка та співзасновниця сайту журналістики рішень «Рубрика» Анастасія Руденко навчатиметься на на програмі стратегічних комунікацій в одному з найпрестижніших університетів Великобританії — King’s College London. Цією новиною вона поділилася у дописі на фейсбуку.

«Досі складно повірити, але це факт. Виграла стипендію на навчання в одному з найпрестижніших університетів Великобританії — King’s College London — на програму стратегічних комунікацій. Ще й Department of War Studies», — зазначила Анастасія Руденко.

При цьому редакторка планує продовжити роботу в медійних проєктах: «Навпаки, готова брати навантаження ще серйозніші. Бо такий час. Бо надлюдські навантаження беруть зараз на себе всі, хто нас захищають, а ми мусимо на них рівнятися і допомагати».

Нагадаємо, у 2021-му Анастасія Руденко увійшла до рейтингу «30 до 30: Хто творить майбутнє українських медіа», а проєкт «Рубрика» номінувався на дві нагороди у довгому списку премії «Високі стандарти журналістики-2021». Народилася у Слов’янську, вивчала політологію на філософському факультеті Київського національного університету імені Шевченка. Ще студенткою почала працювати в газеті «День».

Фото  Максим Поліщук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY