detector.media
13.08.2022 11:26
На ставлення німців до РФ вплинули масштаби війни в Україні — посол ФРН
На ставлення німців до РФ вплинули масштаби війни в Україні — посол ФРН
Зараз одне з найбільших завдань Німеччини – протидія та пропаганді та її обмеження, каже Анка Фельдгузен.

Події 24 лютого стали поворотними для німецького суспільства. Таку думку в інтерв’ю «Укрінформу» висловила пані посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен.

«Війни були й до цього, але вони були ніби обмеженими і хоча й не швидко закінчувалися, але напруження поступово спадало […], — сказала Фельдгузен — Ця масштабна агресія Росії все змінила».

На думку пані посла, зараз одне з найбільших завдань Німеччини – протидія та пропаганді та її обмеження. «Дійсно, є люди, які, на жаль, вірять цій пропаганді, і не тільки у нас – я і в Україні бачила тих, хто в це вірить. Їх меншість, і в нас теж, але це показує, наскільки сильною є ця пропаганда. Тому дуже важливо знайти спосіб її обмеження», — додала Анка Фельдгузен.

Нагадаємо, в середині лютого 2022 року РФ провела інформаційну спецоперацію в Німеччині, спрямовану на дискредитацію України та політичного керівництва держави. 

Аналітики VoxCheck виявили в італійських та німецьких ЗМІ понад 600 кейсів російської пропаганди, яку Кремль використовує, щоб в очах європейського суспільства виправдати повномасштабне вторгнення в Україну. Детальніше про це читайте в огляді за цим посиланням.

Фото: «Радіо Свобода»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY