detector.media
12.08.2022 17:19
Трансляція фіналу жіночого Євро з футболу встановила рекорд
Трансляція фіналу жіночого Євро з футболу встановила рекорд
Трансляцію фінального матчу чемпіонату Європи з футболу серед жінок у ютубі «Суспільне Спорт» переглянули 180 тисяч разів.

Пряму трансляцію фіналу жіночого Євро з футболу на «Суспільне.Спорт» в ютубі переглянули 130 тисяч разів, на піку було 25+ тисяч переглядів. Про це написав у своєму твіттері керівник спортивної редакції Олексій Мандзій.

«Перегляди красномовні: буде спорт (не тільки футбол серед чоловіків), буде й глядач. Це працює», — підсумував медійник.

Цифра була не остаточна, адже користувачі продовжували дивитися матч постфактум. Станом на 16:00 12 серпня кількість переглядів була більшою за 180 тисяч. За літо 2022 року це — один з найкращих показників каналу.

«Кожну трансляцію плей-офф дивилися щонайменше 50 тисяч глядачів. Рівень інтересу до жіночого футболу росте. Це друга найпопулярніша трансляція на українському ютубі матчу футболу серед жінок», — написав Мандзій у коментарі «Детектору медіа».

Нагадаємо, що фінал відбувся 31 липня в Англії, у головному матчі турніру зіграли англійки та німкені. З рахунком 2:1 перемогу здобула команда з Великої Британії. Поєдинки турніру транслювали на сайті та ютуб-каналі «Суспільне Спорт».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY