detector.media
12.08.2022 16:41
Канал «Еспресо» запустив проєкт журналістських розслідувань «Судовий контроль»
Канал «Еспресо» запустив проєкт журналістських розслідувань «Судовий контроль»
«У новому проєкті будемо розплутувати гордіїв вузол інституційних змін, а також уважно стежити за тими, на кого покладено їхнє виконання», – анонсують на каналі.

Канал «Еспресо» запустив проєкт журналістських розслідувань «Судовий контроль». Тетяна Шустрова разом з командою будуть стежити за тим, як відбувається в Україні судова реформа в Україні, хто її здійснює та кого обирають на відповідальні посади.

У першому випуску проєкту йдеться про перезавантаження судової системи, «таємниці прихованих співбесід та реальну доброчесність».

«Впродовж останніх років, ще задовго до війни, в контексті ключових реформ, що проводяться в Україні, нам часто доводилось чути про судову. Критерії доброчесності, Вища рада правосуддя, Кваліфікаційна комісія, Етична рада – розібратися в цьому заплутаному переліку хитромудрих дефініцій не так вже й просто. Хоча всі вони – є сукупністю тих трансформацій, що мають покращити судову систему в Україні. Винищити хабарництво, корупцію та привести судочинство до європейських стандартів.

Тож у новому проєкті "Судовий контроль" ми будемо розплутувати цей гордіїв вузол інституційних змін, а також уважно стежити за тими, на кого покладено їхнє виконання. Щоб традиції українського судочинства нарешті стали цивілізованими та реально забезпечували захист прав та свобод громадян», – анонсують на каналі.

Нагадаємо, до 24 серпня «Еспресо» випустить цикл інтерв’ю «Війна за Незалежність».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY