detector.media
11.08.2022 21:46
Актори «Дизель Шоу» записали звернення на підтримку Миколаєва. ВІДЕО
Актори «Дизель Шоу» записали звернення на підтримку Миколаєва. ВІДЕО
«Миколаєве, мусиш стояти, ти весь Південь сьогодні тримаєш. Ти кордон поміж світлом і злом, отже, здатися права не маєш!».

Учасники «Дизель Шоу» на ICTV, які родом із Миколаєва, звернулися зі словами підтримки до своїх земляків. Про це повідомляє відділ роботи з зірками каналу.

Єгор Крутоголов, Євген Гашенко, Олександр Бережок та Юлія Мотрук за основу відеозвернення взяли вірш з інтернету, який дещо змінили. Проте актори сподіваються, що після публікації відео поет відгукнеться і вони зможуть вказати авторство.

У відео відомі миколаївці розповіли про нинішнє життя в місті і всі випробування, яких зазнали мешканці Миколаєва Доповнили відеозвернення учасники «Дизель Шоу» кадрами воєнних злочинів росіян у Миколаєві та показали страшні наслідки бомбардувань.

«Там будинки, лікарні горять! Там на місто ракети скидають! Миколаївці майже не сплять, їх фашисти підступно вбивають!» – декламує Єгор Крутоголов.

У відеозверненні до миколаївців актори закликали не здаватися і мужньо тримати оборону. Адже Миколаїв зараз – щит для всієї України на південному боці.

Також у «Дизель Студіо» просять відгукнутися автора вірша, щоб вони могли вказати його у цій роботі.

Нагадаємо, у липні кіноактивісти провели у Миколаєві фестиваль у бомбосховищі. Покази фільмів пройшли під назвою «Тактична пауза». Кінофестиваль організували кіножурналіст Алекс Малишенко та координатор волонтерів громадської організації «ДОФ» Дмитро Давиденко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY