detector.media
10.08.2022 11:56
Viasat припиняє мовлення спортивного каналу та змінює формат Viasat Histоry та VIP Megahit
Viasat припиняє мовлення спортивного каналу та змінює формат Viasat Histоry та VIP Megahit
Зміни у мовленні каналів відбудуться 6 вересня.

Viasat world змінює формати своїх каналів. Про це компанія повідомила офіційним листом від ТОВ «Віасат Україна» українських провайдерів, які їх транслюють. «Детектор медіа» отримав  цей лист від власних джерел. У ньому йдеться про те, що Viasat Histоry змінює сітку мовлення і вилучає програми воєнної тематики. Замість нього виходитиме новий історичний контент.

А канали VIP Premiere та VIP Megahit об’єднуються і з 6 вересня виходитимуть під брендом останнього. «Ми вирішили покращити якість каналу за рахунок об’єднання контенту та зменшення кількості повторів. Програма каналу буде складатись з найкращих фільмів останніх трьох років, фільмів шедеврів світової кіноіндустрії. Сучасних блокбастерів і масштабних кінофраншиз», - йдеться  у листі «Віасат Україна». Параметри прийому каналу залишаться без змін.

 Також компанія вирішила відмовитись від каналу Viasat Sport HD, який припиняє мовлення з 6 вересня.

«Детектор медіа» звернувся за коментарем до керівниці відділу продажів Viasat Тетяни Кремень і чекає на відповідь.

Нагадаємо, Viasat World —міжнародна медіакомпанія з портфоліо каналів: TV1000, TV1000 Action, TV1000 World Kino, ViP Premiere, ViP Comedy та ViP Megahit, Viasat Explore, Viasat History та Viasat Nature тощо.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY