detector.media
10.08.2022 09:35
Медіа про українське мистецтво Your Art «стає на паузу» через брак фінансування
Медіа про українське мистецтво Your Art «стає на паузу» через брак фінансування
Надалі платформа функціонуватиме в режимі новинного медіа, але вже без кураторського погляду головної та старшої редакторок — Насті Калити й Аміни Ахмед.

Видання про українське сучасне мистецтво Your Art, створене у 2019 році, оголосило, що «стає на паузу» через брак фінансування. 

«Сьогодні основна частина видання, ті, хто його створював, через брак фінансування змушені скласти свої повноваження та піти з Your Art. Надалі платформа функціонуватиме в режимі новинного медіа, але вже без кураторського погляду головної та старшої редакторки — Насті Калити й Аміни Ахмед. Наш приватний інвестор збереже домен та доступ до текстів, щоби ми всі могли знайти потрібний матеріал та поділитися текстом. Проєкт не закривається, а стає лише на паузу», — йдеться в повідомленні.

Редакція Your Art подякувала всім своїм колегам і тим, хто цікавився роботою видання:

«Спасибі всім, хто відгукувався на наші пропозиції, тим, хто разом із нами сміливо експериментував із форматами. Дякуємо інституціям, що завжди радо налагоджували співпрацю, а також дружнім медіа, які нас підтримували.

Окремо хочемо подякувати нашим колегам, з якими ми співпрацювали, але які в якийсь момент пішли з команди через ті чи інші обставин: Уляні Калуш, Світлані Лібет, Саші Закревській, Віті Поповій та Юлії Бенюх. Окремо — Петру Бондаревському, який сприяв тому, щоб Your Art став можливим».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY