detector.media
09.08.2022 11:46
У Києві відбудеться благодійна виставка фоторобіт захисника «Азовсталі»
У Києві відбудеться благодійна виставка фоторобіт захисника «Азовсталі»
На виставці можна буде побачити як відомі фото, так й світлини та відео, які раніше не публікувалися. Мета заходу – зібрати кошти на мілітарну допомогу для бійців полку «Азов».

З 12 по 14 серпня у київській галереї D12 відбудеться благодійна виставка робіт Дмитра Козацького (позивний «Орест») – фотографа і керівника пресслужби полку «Азов». Як повідомив Новий канал, організатором виставки виступив Фонд Сергія Притули.

«Поряд із 25 відомими роботами Ореста ми покажемо його фотороботи з бомбосховищ "Азовсталі", які раніше не публікувалися. Їх фонду надала його мама Ірина. Ми покажемо відео, які захисники "Азовсталі" надсилали своїм родинам просто з пекла в оточенні окупантів. "Азовсталь" – це ще не минуле. Це історія, яка триває просто зараз», – анонсують у Фонді Сергія Притули.

Мета заходу – нагадати світу про оборонців Маріуполя та зібрати кошти на мілітарну допомогу для бійців полку «Азов», які продовжують боротьбу, поки росіяни утримують їхніх побратимів у полоні.

Під час виставки заплановані зустрічі з родичами бійців різних підрозділів, котрі були на «Азовсталі». Вони розповідатимуть історії захисників Маріуполя, які досі ніхто не чув. У виставковому просторі також виступатимуть Сергій Жадан, гурт ТНМК і діджейка Дар’я Коломієць.

Раніше Дмитро Козацький виклав у мережу світлини, які зробив на заводі «Азовсталь», та закликав «відправляти їх на всі журналістські премії та фотоконкурси», поки він перебуватиме, за його словами, в полоні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY