detector.media
06.08.2022 13:47
Протягом тижня фільм ВВС про трагедію Бучі зібрав понад 113 тисяч переглядів на YouTube
Протягом тижня фільм ВВС про трагедію Бучі зібрав понад 113 тисяч переглядів на YouTube
Британські журналісти фокусуються на фактах про вісьмох розстріляних чоловіків із тероборони.

BBC випустила фільм «Я звертаюся до нього за іменем» про події, які відбувалися у Бучі у березні 2022 року.

У 47-хвилинній стрічці зібрані свідчення про тортури і вбивства, які коїли росіяни у містечку під Києвом. Британські журналісти фокусуються на фактах про вісьмох розстріляних чоловіків із тероборони. Про них розповідають їхні рідні, які майже місяць чекали на звістки про долю своїх чоловіків і синів.

«У цьому фільмі єдиний, хто вижив після жахливого злочину в Україні, приєднується до дружин і матерів своїх загиблих товаришів, аби розповісти надзвичайну історію. Страти мали на меті дегуманізувати та знищити жертв, але цей фільм – потужне свідчення любові перед обличчям терору», – йдеться в описі фільму на сайті BBC.

Тиждень тому фільм «Я звертаюся до нього за іменем» з українським дубляжем виклали на каналі BBC в YouTube. За цей час його переглянули понад 113 тисяч осіб. Також стрічка відкрита для перегляду на Facebook.

Нагадаємо, фільм про бучанську бійню планував зняти сценарист і шоураннер американського серіалу «Картковий будиночок» Бо Віллімон. Для цього він приїздив на Київщину у квітні 2022-го.

Також про Бучу знімають ігровий український фільм із робочою назвою «День, коли я зустрів Спайдермена».

На початку квітня звірства російських окупантів у Бучі стали головною темою світових ЗМІ і соцмереж. Українські та західні фотокореспонденти задокументували жахливі злочини, які чинили російські військові, поки тримали під своєю окупацією це містечко під Києвом.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY