detector.media
04.08.2022 12:40
На Львівщині за проросійську пропаганду у соцмережах судитимуть дружину колишнього військового
На Львівщині за проросійську пропаганду у соцмережах судитимуть дружину колишнього військового
За інформацією слідства, у російській соцмережі «Одноклассники» вона підтримувала російську армію та дискредитувала Збройні сили України. Жінці загрожує до п'яти років обмеження або позбавлення волі.

У Львівській області за проросійську пропаганду у соцмережах судитимуть дружину колишнього заступника командира однієї з військових частин. Про це повідомило обласне управління СБУ.

За інформацією слідства, з початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну жінка «активізувала свою антиукраїнську діяльність». У російській соцмережі «Одноклассники» вона підтримувала російську армію та дискредитувала ЗСУ.

Фігурантці повідомили про підозру за ч. 2 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників) КК України. Їй загрожує до п'яти років обмеження або позбавлення волі.

Я повідомляв «Детектор медіа», раніше на Львівщині викрили поціновувача «руского міра», який у своїх дописах підтримував російських окупантів та персонально Володимира Путіна, поширював ворожі наративи на підтримку загарбницької політики Кремля, пропагував створення «федеративної республіки» на території України і дискредитував ЗСУ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY