detector.media
04.08.2022 09:18
Команда Vogue UA випустить книгу із найбільш знаковими світлинами за 10 років існування видання
Команда Vogue UA випустить книгу із найбільш знаковими світлинами за 10 років існування видання
У назві замість 10 років вказано 9 ½ як відсилання до тимчасової призупинки випуску журналу та вкраденого у всіх українців часу через повномасштабну війну.

Команда жіночого глянцю Vogue UA випустить книгу «9 ½ років Vogue в Україні», в якій представить найзнаковіші світлини, що були опубліковані з моменту запуску української друкованої версії всесвітньо відомого видання.

«Навесні 2013-го вийшов друком перший номер українського видання, і по десятьох роках ми планували низку проєктів і заходів, що мали вшанувати унікальність пройденого шляху. На жаль, повномасштабне російське вторгнення в Україну завадило втіленню святкових задумів уповні. У березні 2022 року ми ухвалили важке рішення – тимчасово зупинити видання друкованої версії журналу й налаштувати наші онлайн-платформи відповідно до потреб воєнного часу.

Утім, ми дедалі дужче віримо, що голос Vogue UA – це гучний і творчий спосіб опору. Тож ми вирішили випустити колекційне книжкове видання – антологію під назвою "9 ½ років Vogue в Україні", – що демонструє найкраще зі створеного командою Vogue UA за десятиліття та дарує читачам можливість відчути: ми завжди разом», – розповів головний редактор видання Пилип Власов.

Він додав, що «відсутні» пів року в назві книги (9 ½ замість 10) – це відсилання до тимчасової призупинки випуску журналу та вкраденого у всіх українців часу.

Передмову до книги написала Анна Вінтур – багаторічна головна редакторка американського видання Vogue, глобальна редакційна директорка Vogue, художня директорка видавничого дому Condé Nast. Вона зазначила, що креативність українців має здолати все, і побажала якнайшвидшого закінчення війни та початку відновлення.

Книга вийде друком у вересні, але зараз вже доступна для передзамовлення. Частину прибутку від продажу книги планують пожертвувати київському Музею Івана Гончара – на відновлення та збереження української культурної спадщини.

Нагадаємо, у 2020 році Vogue UA випустив антологію про успішних українських жінок.

Ілюстрації: vogue.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY