detector.media
03.08.2022 17:50
Головною редакторкою сайту каналу «24» стала Анастасія Зазуляк
Головною редакторкою сайту каналу «24» стала Анастасія Зазуляк
Разом із командою вона започаткувала проєкт про переселенців «Свої». У планах реалізація ідей, «що протистоятимуть пропаганді Кремля».

Редакцією сайту каналу «24» керуватиме Анастасія Зазуляк, повідомляє пресслужба мовника.

Анастасія в команді сайту вже 5 років. Розпочинала роботу з як новинна редакторка. Була заступницею головної редакторки сайту; відповідала за новинний контент, спецпроєкти, інтерв’ю та роботу редакції. Є ведучою телемарафону каналу «24» та веде стріми для ютубу.

«Ці 5 років ми росли разом з командою. Я добре знаю кожен процес із середини. Очолити редакцію у час війни – велике випробування і відповідальність. Та коли поруч найкраща та найвідданіша команда, то всі виклики і завдання реалізовувати легко», – коментує Анастасія Зозуляк.

Разом із журналістами сайту головна редакторка започаткувала проєкт про переселенців «Свої». У планах реалізація ідей, «що протистоятимуть пропаганді Кремля».

Нагадаємо, сайт 24tv.ua входить до медіахолдингу «Люкс» (канал новин «24», «Радіо Люкс», Zaxid.net та інші видання). На початку березня 2022 року тут стартувала англомовна версія. Таким чином журналісти сайту каналу «24» хочуть ширше інформувати світ про воєнні події в Україні.

Фото з фейсбук-сторінки Анастасії Зазуляк

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY