detector.media
02.08.2022 20:21
США запровадили санкції проти Стремоусова, Сальдо, Іващенка та Кабаєвої
США запровадили санкції проти Стремоусова, Сальдо, Іващенка та Кабаєвої
Імовірна цивільна дружина Володимира Путіна розширила географію «чорних списків». Раніше обмеження щодо Аліни Кабаєвої застосували Євросоюз, Велика Британія та Канада.

У Міністерстві фінансів США запровадили санкції проти колаборантів, що ведуть антиукраїнську діяльність. Відповідний перелік опубліковано на сайті американського відомства.

Тим часом Держдеп США застосував візові обмеження щодо 893 російських офіційних осіб, зокрема членів Ради Федерації. Про це заявив американський держсекретар Ентоні Блінкен.

До санкційного списку Сполучених Штатів увійшли такі колаборанти, як російський пропагандист Кирило Стремоусов, колишній український політик Володимир Сальдо з Херсонщини, самопроголошений «чільник» Маріуполя Костянтин Іващенко.

Також у «чорному списку» США Аліна Кабаєва – імовірна цивільна дружина президента РФ Володимира Путіна.

Нагадаємо, Аліна Кабаєва є чільницею російського холдингу «Национальная медиа группа» (НМГ) . Як повідомляють російські ЗМІ, на початку квітня 2022 року з сайту НМГ вилучили інформацію і про Кабаєву, і про інших керівників. Це відбулося після заклику опозиційного політика Олексія Навального впровадити санкції проти Аліни Кабаєвої. Вона уже є санкційних списках Євросоюзу, Великої Британії та Канади.

Херсонський блогер-колаборант Кирило Стремоусов усіляко підтримує тимчасову російську окупацію Херсонщини, називає себе «русским», який багато років «потерпав» від «нацистів» та «провокацій СБУ». 

13 березня Стремоусову заочно оголосили про підозру в державній зраді,  а 19 березня йому повідомили заочно про ще одну підозру – в державній зраді, вчиненій за попередньою змовою групою осіб. Зокрема, 16 березня Стремоусов разом із поплічниками провів незаконне зібрання окупантського псевдооргану влади «Комитет спасения "За мир и порядок"».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY