detector.media
29.07.2022 14:24
На 79-му Венеційському кінофестивалі покажуть українсько-ізраїльську стрічку «Валерія виходить заміж»
На 79-му Венеційському кінофестивалі покажуть українсько-ізраїльську стрічку «Валерія виходить заміж»
Фільм братиме участь у конкурсній програмі Orizzonti Extra.

На 79-му Венеційському кінофестивалі покажуть українсько-ізраїльську стрічку «Валерія виходить заміж», про що повідомила команда фільму.

Це другий повнометражний фільм ізраїльської режисерки Міхал Вінік. Раніше її короткометражні роботи були представлені на кінофестивалі «Санденс», а також на фестивалях у Локарно та Сан-Себастьяні.

Фільм «Валерія виходить заміж» розповідає про двох сестер з України. Христина познайомилась із майбутнім чоловіком в інтернеті, вийшла за нього заміж за розрахунком і живе тепер в Ізраїлі. Її сестра Валерія збирається досягнути щастя тим самим шляхом.

Стрічка змагатиметься за нагороду конкурсної програми Orizzonti Extra. Ця програма з’явилась у 2021 році як альтернатива попередній секції Sconfini, присвяченій артхаусним та експериментальним фільмам. У фокусі Orizzonti Extra – нові тенденції у світовому кіно та відкриття нових імен на кінематографічній мапі.

Нагадаємо, на цьогорічному Венеційському кінофестивалі у конкурсній програмі «Горизонти» відбудеться також світова прем’єра художнього фільму Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY