detector.media
29.07.2022 08:55
Держдеп пропонує 10 млн доларів за інформацію про втручання агентства Євгена Пригожина у вибори в США
Держдеп пропонує 10 млн доларів за інформацію про втручання агентства Євгена Пригожина у вибори в США
Євген Пригожин фігурує одразу в кількох списках санкцій, які запровадили Сполучені Штати та Євросоюз. «Кухарю Путіна» заборонено мати активи у ЄС.

Державний департамент США в рамках програми Rewards for Justice пропонує винагороду в розмірі до 10 мільйонів доларів США за інформацію про іноземне втручання у вибори в США.

Зокрема, Держдепу потрібна інформація про компанію Internet Research Agency LLC (IRA, «Агентство Интернет Исследований») російського бізнесмена Євгена Пригожина та пов’язані з нею російські організації і партнерів щодо їхнього ймовірного втручання у вибори в США.

IRA відома своїми операціями з втручання у політичні процеси та вибори. Починаючи з 2014 року, компанія здійснювала операції з втручання в політичну систему США, зокрема у президентські вибори в США 2016 року, з метою посіяти розбрат. Серед іншого, відомо, що компанія діяла через ТОВ «Интернет-исследования», ТОВ «МедиаСинтез», ТОВ «ГлавСет», ТОВ «МиксИнфо», ТОВ «Азимут» і ТОВ «НовИнфо».

Євген Пригожин надавав фінансування IRA через підконтрольні йому компанії Concord Management and Consulting LLC і Concord Catering (разом «Конкорд»). «Конкорд» надсилав кошти, рекомендував персонал і контролював діяльність IRA через звітування та взаємодію з керівництвом IRA.

Усіх, хто має інформацію про IRA, Євгена Пригожина та пов’язані з ними російські організації та/або осіб, що могли здійснювати втручання у вибори в США 2016 року, просять зв’язатися з офісом Rewards for Justice через канал у браузері Tor.

Євген Пригожин фігурує одразу в кількох списках санкцій Сполучених Штатів та Євросоюзу. Йому заборонено мати активи у ЄС.

Читайте також: 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY