detector.media
27.07.2022 21:34
Володимир Зеленський отримав нагороду Незалежності Нідерландів
Володимир Зеленський отримав нагороду Незалежності Нідерландів
Вже другий день поспіль президент України приймає міжнародні відзнаки.

Президент України Володимир Зеленський отримав Dutch Independence Award 2022. Церемонія заочного нагородження відбулася у ратуші нідерландського Вассенаару, повідомляє кореспондент «Радіо Свобода» в Гаазі.

Нагороду у вигляді спеціально створеної для цієї нагоди бронзової статуетки вручив президент сенату Нідерландів Ян Антоні Бройн послу України у Нідерландах Максиму Кононенку.

Премію Незалежності Нідерландів призначають людям, які «пропонують свій погляд на те, як держави мають або повинні ставитися одна до одної і які втілюють свої слова в життя. Людям, що підтримують життєздатність концепції незалежності, оновлюючи її зміст», – вказано на сайті фонду Незалежності Нідерландів. Церемонія відбулася у річницю підписання Plakkaat van Verlatinghe – декларації, якою Нідерланди проголосили себе незалежною від Іспанії країною 26 липня 1581 року.

Нагадаємо, напередодні Міжнародне товариство Вінстона Черчилля у Великій Британії відзначило президента України Премією за лідерство. За словам експрем’єр-міністра Бориса Джонсона, після початку повномасштабної війни Росії проти України Володимир Зеленський довів своє лідерство і, як Вінстон Черчилль, долає надскладні випробування й надихає своїм лідерством.

Фото з сайту Офісу президента України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY