detector.media
27.07.2022 10:50
«1+1» знімає документальний фільм про причини російської жорстокості
«1+1» знімає документальний фільм про причини російської жорстокості
Автори проєкту намагаються дослідити історичні передумови, що сформували з росіян націю катів та мародерів.

Команда документаліста Акіма Галімова та «1+1 media» знімають документальний фільм про причини російської агресії та жорстокості. Про це повідомила пресслужба.

У фільмі історики, іноземні дослідники та публіцисти, вчені та психологи розкажуть, що стало причиною невмотивованої агресії росіян; як азійське походження та гени вплинули на рівень ненависті сучасного росіянина; які давні традиції стали причиною високого рівня домашнього насильства в Росії; як «дідівщина» в армії перетворила росіянина на жорстокого ката; як церква в Росії виховувала покору своїх прихожан; як російським правителям вдавалося шантажувати людей їжею; коли і чому в Росії вперше виникла ідея, що західний світ є ворогом.

Автори фільму пропонують дізнатись відповіді на ці питання, щоб зрозуміти, чи можливе лікування цієї «хвороби».

Зйомки відбуваються в США, Франції, Польщі та Україні. Авторка сценарію – Анна Чертова, режисерка – Тетяна Шовкун. Продюсер стрічки – Акім Галімов.

Нагадаємо, в квітні 2022 року на ютуб-каналі «1+1» та на платформі «1+1 video» з'явився проєкт Акіма Галімова «Українські палаци. Золота доба». Також команда Акіма Галімова знімала для «1+1» документальнні проєкти «Україна. Повернення своєї історії», «Скарби нації» і «Таємничі манускрипти».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY