detector.media
27.07.2022 08:44
У Великій Британії теледебати перервали через знепритомнення ведучої
У Великій Британії теледебати перервали через знепритомнення ведучої
«Кейт Маккенн знепритомніла під час прямого ефіру. Хоч її стан добрий, та лікарі порадили не продовжувати дебати. Приносимо вибачення нашим глядачам і слухачам», — повідомив канал.

У Великій Британії теледебати претендентів на посаду лідера Консервативної партії – Ліз Трасс і Ріші Сунака – перервали через знепритомнення ведучої Кейт Маккенн. Про це пише BBC.

Дебати організували Talk TV і газета The Sun. Коли Ліз Трасс відповідала на одне із питань, і камери були спрямовані на неї, на задньому плані раптом пролунали звуки гуркоту. Трасс, явно злякавшись, закрила обличчя руками і вигукнула: «Боже мій!», а потім попрямувала до ведучої. Після цього ефір перервали.

Christ. Take a look at Liz Truss’ face after an incident happens live on the @TalkTV Tory leader debate. A huge crashing noise and a look of horror. Hope everyone is ok!! Slightly harrowing. #Liz4Leader #RishiSunak #talktv pic.twitter.com/fLfcTFzIis

— GottaBigMouth???????? (@GottaBigMouth) July 26, 2022

У соцмережах TalkTV повідомив про стан ведучої.

«Кейт Маккенн знепритомніла під час прямого ефіру. Хоч її стан добрий, та лікарі порадили не продовжувати дебати. Приносимо вибачення нашим глядачам і слухачам», — йдеться у повідомленні в твіттері.

Пізніше і Трасс, і Сунак побажали ведучій якнайшвидшого одужання.

Фото: dorsetecho.co.uk

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY