detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
24.07.2022 10:00
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 липня
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 липня
Експорт українського зерна, ситуація на фронті та Другий саміт перших леді та джентльменів.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. З липня ми також запустили моніторинг російськомовного марафону «FreeДом».

Телеканали: «1+1», «Рада», Суспільне, ICTV/СТБ.

Весь шестигодинний нічний блок «1+1» складався з повторів. Зокрема, показали повтор частини «Нічної варти», яка була в етері 18 липня. Гостем програми був керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Шаповалов.

Окрім цього, тричі повторили включення міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Руслана Стрільця, двічі — інтерв'ю заступника голови Офісу президента Андрія Сибіги та першого заступника міністра економіки Дениса Кудіна.

Про експорт українського зерна у блоці телеканалу «Рада» говорили з міністром аграрної політики та продовольства Миколою Сольським, виконавчим директором Української зернової асоціації Сергієм Іващенком, членом президії Українського клубу аграрного бізнесу Алексом Ліссітсою, експертом з економічних та політичних питань Георгієм Біркадзе та заступником голови Всеукраїнської аграрної ради Денисом Марчуком.

Також в інтерв'ю з почесним консулом України у республіці Гвінея Шарлем Амарою Сосоадуною та колишнім послом Індонезії в США Діно Патті Джалалом обговорювали важливість українського зерна для інших країн.

У блоці Суспільного теж продовжили розбирати тему експорту українського зерна. Це питання зокрема коментували заступник голови Всеукраїнської аграрної ради Денис Марчук, радниця міністра інфраструктури Олександра Азархіна і торговий представник України Тарас Качка.

Про цьогорічний Форум народів вільної Росії у гостьовій студії Суспільного говорили з одним із лідерів «Башкорту» Русланом Габбасовим та міністром закордонних справ України 2014-2019 років Павлом Клімкіним. Габбасов сказав, що Росія експлуатує людський ресурс малих народів РФ для досягнення своїх цілей, зокрема й у війні проти України.

О 16:15 в етері національного марафону розпочалась трансляція Другого форуму перших леді та джентльменів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY