detector.media
23.07.2022 11:10
5 країн транслюватимуть телеміст в рамках Саміту перших леді та джентльменів
5 країн транслюватимуть телеміст в рамках Саміту перших леді та джентльменів
Окрім Києва, до телемосту долучаться Варшава, Брюссель, Вашингтон та Лондон. Модеруватимуть зустріч будуть Пірс Морган і Ганна Гомонай.

Сьогодні розпочинає роботу Другий міжнародний саміт перших леді та джентльменів, ініційований першою леді України Оленою Зеленською. Тема цьогорічного саміту — «Україна та світ: майбутнє, яке ми (від)будуємо разом». Як розповів міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, захід відбуватиметься у форматі телемосту між 5 країнами.

Його транслюватимуть та висвітлюватимуть у понад 20 країнах, зокрема у Німеччині, Франції, Великобританії, США, Італії, Австрії, Польщі, Японії, Латвії, Литві, Бельгії, Іспанії, Нігерії, ПАР, Туреччині, Малайзії, Кіпрі, Лівані та Північній Македонії, Чорногорії, Естонії, Сінгапурі, Азербайджані, Чехії, Південній Кореї, Киргизстані, Індонезії, Фінляндії.

Онлайн-трансляція розпочнеться о 16:30 на сайті саміту, на офіційній сторінці Олени Зеленської у Facebook і на ютубі.

Дискусії у рамках форуму будуть сфокусовані на різних аспектах проблеми збереження людського капіталу. На порядку денному заходу — повоєнне майбутнє світу та України, а також узгодження практичних кроків та дій перших леді та джентльменів для розв'язання проблем і викликів, з якими стикається світ через повномасштабну війну Росії проти України.

Модеруватимуть захід журналіст, ведучий міжнародних ток-шоу та автор бестселерів Пірс Морган і телеведуча Ганна Гомонай.

На сайті саміту вже відкрито збір коштів на автомобілі швидкої медичної допомоги.

Перший саміт відбувся минулого року і був присвяченій темі «М’яка сила у новій реальності». За підсумками заходу було укладено міжнародну декларацію про об’єднання зусиль у сфері гуманітарної політики.

Фото з телеграм-каналу Олени Зеленської

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY