detector.media
21.07.2022 20:16
В Україні створять інформаційний хаб для військових журналістів
В Україні створять інформаційний хаб для військових журналістів
Цей проєкт має на меті спряти прискоренню інформування міжнародної спільноти щодо перебігу війни в Україні.

Офіс президента України ухвалив рішення про створення єдиного інформаційного хабу, який сприятиме роботі військових журналістів, кореспондентів українських та іноземних медіа. Про це під час телефонної розмови з представниками США розповів керівник ОПУ Андрій Єрмак.

Спілкування відбулося в межах постійного діалогу за участі Єрмака, головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, а також радника президента США з питань національної безпеки Джейкоба Саллівана і голови Об'єднаного комітету начальників штабів генерала Марка Міллі.

Як повідомив Андрій Єрмак, ухвалено рішення про створення в Україні єдиного інформаційного хабу. За словами очільника ОПУ, це дасть змогу максимально швидко інформувати світову спільноту про ситуацію на фронті та використання техніки й озброєння, які українська армія отримує від західних партнерів.

Нагадаємо, в середині березня 2022-го розпочав роботу «Медіа Центр Україна», що має на меті допомогти іноземним медіа та журналістам висвітлювати перебіг російської агресії проти України.

20 лютого спільний оперативний пресцентр створили Міністерство культури та інформаційної політики, інформаційне агентство «Укрінформ» і Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Фото з сайту Офісу президента України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY