detector.media
21.07.2022 12:50
Нацрада продовжила ліцензії каналу «Надія» та одеської радіостанції
Нацрада продовжила ліцензії каналу «Надія» та одеської радіостанції
Ліцензії продовжені на 7 років.

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення продовжила ефірну ліцензію компанії ТОВ «ТРК "Град"» (позивні – «FM 1 Перше радіо») з Одеської області. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 21 липня.

Представниця компанії Вікторія Грінько зазначила, що радіостанція перебуває у важкій ситуації через падіння рекламного ринку, зростання ліцензійного збору та від’їзд частини співробітників.

«Але ми над цим працюємо. Сподіваємось знайти компромісні рішення, втримати глядача та виконати ліцензійні зобов’язання», – сказала вона.

У відповідь голова Нацради Ольга Герасим’юк зазначила, що регулятор зараз працює над тим, щоб надати допомогу регіональним мовникам.

Компанія не мала санкцій, тому регулятор продовжив дію ліцензії ще на 7 років.

Про продовження ліцензії просив Нацраду й канал «Надія» (ТОВ «Медіа Група "Надія"»). Однак ця компанія мала два попередження.

«Нацрада може ухвалити рішення про продовження, а може й відмовити. Але у цей складний час компанія продовжує працювати, створює робочі місця та працює на благо безпеки України. Ми можемо її підтримати», – сказав заступник голови Нацради Олег Черниш.

Колеги його підтримали.

Нагадаємо, на цьому ж засіданні Нацрада анулювала ліцензії 14 компаній, які належать українському бізнесмену Рінату Ахметову.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY