detector.media
21.07.2022 11:06
На YouTube-каналі United24 запустили перший проєкт – Fight for Freedom
На YouTube-каналі United24 запустили перший проєкт – Fight for Freedom
У пілотному епізоді йдеться про роль військових безпілотників у протистоянні російському агресору.

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров розповів про запуск першого проєкту на YouTube-каналі новоствореного державного англомовного медіа United24. Проєкт має назву Fight for Freedom («Боротьба за свободу»).

«Ми створили його, щоб світ побачив, як професіоналізм, кмітливість і героїзм наших військових допомагають Україні протистояти армії російських загарбників, що значно переважає чисельністю.

Кожен випуск ми готуємо з найдосвідченішими військовими фахівцями та захисниками України, щоб допомогти всім бажаючим зрозуміти, як іноземні технології в поєднанні зі стійкістю нашого народу допомагають у боротьбі за свободу та мир у нашій країні», – зазначив Федоров.

Пілотний 5-хвилинний епізод Fight for Freedom розповідає про значення військових безпілотників у війні, яку Росія розв'язала проти України. В рамках проєкту також відбувається збір коштів на «Армію дронів».

Нагадаємо, про створення англомовного медіа United24 Мінцифри оголосило напередодні. Для проєкту наразі шукають працівників.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY