detector.media
20.07.2022 11:35
Мінцифри запускає англомовне цифрове медіа
Мінцифри запускає англомовне цифрове медіа
Нове медіа потрібно, щоб «показати світові справжню Україну».

Міністерство цифрової трансформації України створює англомовне цифрове медіа UNITED24. Про це повідомляє Мінцифри. 

«Світ має знати, чим живе Україна, якою ціною бореться за незалежність та як важко виборює у ворога свою землю. На якій вирощується зерно. І з якого потім готують круасани у Франції, пасту в Італії або печуть хліб у країнах Африки», — йдеться у повідомленні відомства.

Наразі Мінцифри оголосило про пошук працівників нового медіа. Зокрема, журналістів, редакторів, експертів, дизайнерів, блогерів та інш.

«Якщо ви вмієте створювати крутий контент — приєднуйтесь: на сайті u24.media є форма для всіх, кого ми шукаємо. Я впевнений, що ця війна — між цивілізацією і варварством, і саме тому світ — на нашому боці. Тому ми маємо висвітлювати, якою неймовірною, сильною, технологічною і креативною країною ми є», — зазначає міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

У Мінцифри «Детектору медіа» повідомили, що маркетингова агенція  Fedoriv управляє проєктом на етапі його запуску. 

«UNITED 24 media — частина глобальної ініціативи Президента, мета якої поєднати людей з усього світу довкола бажання допомогти Україні, просувати та захищати інтереси України за кордоном.  Медіа створює Міністерство цифрової трансформації з долученням найкращих українських та міжнародних команд. Маркетингова агенція  Fedoriv управляє проектом на етапі його запуску». 

За даними джерел «ДМ», над запуском проєкту може працювати співзасновниця піар-агенції Gres Todorchuk, дружина засновника Fedoriv Group Андрія Федоріва Ярослава Гресь.  

Редакція звернулась по коментар до Ярослави Гресь щодо участі у запуску нового медіа, але вона сказала, що не займається цим напрямком.

Нагадаємо, що у травні Мінцифри запустило онлайн-платформу UNITED24 для збору коштів на підтримку України. Зібрані кошти скеровують Міністерству оборони України. Їх витрачатимуть на придбання зброї, сучасного обладнання, амуніції, бронежилетів, рятувальної техніки та на іншу допомогу для армії. Благодійний внесок можна зробити через Apple Pay, Google Pay або «Дію».

1 липня на платформі запустили проєкт «Армія дронів», щоб закрити безпілотниками лінію фронту. За перші 10 днів було зібрано 400 мільйонів гривень.

Фото: u24.media 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY