detector.media
20.07.2022 10:35
Ковальов крив матом, називав нас «пацюками» й казав, що ми нічого не знаємо про війну – редакторка 4 каналу
Ковальов крив матом, називав нас «пацюками» й казав, що ми нічого не знаємо про війну – редакторка 4 каналу
Ковальов говорив з редакторкою мовника з окупованого Херсону.

Підозрюваний у державній зраді нардеп-колаборант Олексій Ковальов після початку повномасштабної війни лише один раз вийшов на зв'язок з командою 4 каналу.

Головна гостьова редакторка 4 каналу Катерина Бичихіна у коментарі «Детектору медіа» повідомила, що з 24 лютого команда намагалася зв’язатися з Ковальовим, але він не відповідав.

За словами Бичихіної, лише раз власник зателефонував одній із редакторок.

«Він тоді був в окупованому Херсоні, — розповідає Катерина Бичихіна. — У розмові він крив її матом, називав нас "пацюками" й казав, що ми нічого не знаємо про справжню війну. Це нас страшенно образило».

Зауважимо, що у квітні 2022-го Ковальов заявив, що «не особливо задоволений роботою журналістів» та хоче провести кадрові зміни. Таку заяву він зробив, перебуваючи на тимчасово окупованій території Херсонської області.

На думку гостьової редакторки, Ковальов готувався до роботи на росіян: «Я думаю, що Ковальов готував цей канал під окупацію (вони ж хотіли захопити Київ за три дні), тому жодних редакційних змін ніхто не планував до захоплення. А спершу ми, весь колектив, були впевнені, що канал купив Офіс президента».

Разом із цим директор компанії «Інтеррадіо» Тарас Боровський, який працює на 4 каналі з 2018 року, на запитання «ДМ» про те, навіщо Ковальов купив канал, сказав, що не знає, але думав, що канал хочуть «поставити на службу владі»

Нагадаємо, зараз Ковальов перебуває на території тимчасово окупованої Херсонської області та співпрацює з окупантами. Нардепу оголосили підозру у держзраді, майно Ковальова вже конфісковано. 

У квітні 2022-го правоохоронці порушили кримінальне провадження щодо Ковальова за статтею про колабораційну діяльність.  

3 травня Олексія Ковальова виключили з фракції «Слуга народу». 6 липня Ковальову оголосили підозру у державній зраді, а 15 липня — заочно арештували та оголосили в розшук.

Фото: Олексій Ковальов - народний депутат/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY