detector.media
20.07.2022 10:15
Головна комунікаційниця «АрселорМіттал Кривий Ріг» звільнилася через співпрацю корпорації з Росією
Головна комунікаційниця «АрселорМіттал Кривий Ріг» звільнилася через співпрацю корпорації з Росією
Казахстанський завод корпорації ArcelorMittal поновив продажі сталі в Росію. Ярина Ключковська сказала, що вона не може бути «ні голосом, ні обличчям цього рішення».

Директорка з комунікацій «АрселорМіттал Кривий Ріг» Ярина Ключковська звільнилася через співпрацю корпорації з Росією. Про це вона повідомила у фейсбуці.

«Не жалкую, бо рішення приймала по совісті, виходячи зі своїх цінностей. Є речі, категорично для мене неприйнятні. І коли я прочитала в новинах, що казахстанський завод корпорації ArcelorMittal поновив продажі сталі в Росію, рішення прийшло дуже швидко. Не можу віднайти в собі мотивації працювати в корпорації, яка приймає такі рішення, не враховуючи думки колективу в Україні», – написала Ключковська.

Вона додала, що не може бути «ні голосом, ні обличчям цього рішення».

«Я не можу поширювати заяву, яка завершується сакраментальним “we are deeply concerned about the events in the Ukraine”. Тому залишається подякувати за цей неймовірний досвід. Цих майже 16 місяців – як 5 років за інтенсивністю, викликами, пригодами і вивченими уроками», – додала комунікаційниця.

Замість Ярини Ключковської комунікаційну команду підприємства очолила Юлія Козак.  

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY