detector.media
19.07.2022 21:30
Ірина Дмитрієва та її родина не позиватимуться проти фіксера Антона Кудінова
Ірина Дмитрієва та її родина не позиватимуться проти фіксера Антона Кудінова
«Вона не хоче цих розбірок, ми це розуміємо і приймаємо».

Постраждала від ракетного удару у Вінниці Ірина Дмитрієва, мама загиблої дівчинки Лізи, не позиватиметься проти фіксера Антона Кудінова, який опублікував відеозапис із палати інтенсивної терапії з уривками інтерв’ю Ірини. Про це «Детектору медіа» сказала дружина брата Ірини Вікторія Дмитришина.

«Іринка попросила, щоб наша сім’я не втручалась, не розбиралась і взагалі залишила у спокої цього чоловіка, — розповіла Вікторія. — Вона не хоче цих розбірок, і ми це розуміємо і приймаємо. Тому на прохання Іри ніякого позову до суду від родини не буде. Сподіваюсь, що хтось таки знайде відповіді на ці запитання».

Раніше Вікторія Дмитришина казала, що родина позиватиметься проти Антона Кудінова, адже він, за її словами, без дозволу потрапив до палати Ірини разом із знімальною групою телеканалу RAI News 24 та записав інтерв’ю пораненої жінки. Докладніше про цю історію читайте тут.

Чиновниця Вінницької обласної військової адміністрації Тетяна Бондаренко заявила, що Антон Кудінов та журналісти італійського телеканалу не отримали офіційного дозволу від ОВА, який є обов’язковим для відвідування лікарень під час дії воєнного стану. Сам Кудінов стверджував, що інтерв’ювати Ірину Дмитрієву дозволив «черговий лікар», і що він начебто мав «письмовий дозвіл» від матері Ірини. За словами Вікторії Дмитришиної, мати Ірини Дмитрієвої не давала дозволу й не знала про ситуацію зі знімальною групою до 18 липня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY