detector.media
16.07.2022 09:12
Під час авіаудару по Краматорську було пошкоджено офіс «Мультимедійної платформи іномовлення України»
Під час авіаудару по Краматорську було пошкоджено офіс «Мультимедійної платформи іномовлення України»
Повернувшись зі зйомки о 21 годині, журналісти виявили уламки скла, комунікації у неробочому стані. Обсяг пошкоджень встановлюється.

15 липня під час авіаудару по Краматорьку пошкоджень зазнала будівля офісу державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України», у підпорядкуванні якого перебувають телеканали UATV і «Дом». Про це повідомляється на телеграм-каналі «Дому».

Кореспондентка «Дому» і UATV у Краматорську Олена Губанова розповіла в ефірі подробиці того, що сталося. 

«Після 20 години стався цей вибух, — сказала журналістка. — Пошкоджено будівлю, офіс, вікна. Всередині приміщення декілька комунікацій теж були зруйновані. [Після окупації Донецька] Краматорськ є тимчасовим обласним центром. І побачити цей вибух у центрі міста дуже незвично. Постраждалих немає, лише без вікон залишився наш офіс».

Журналістка також сказала, що російська агресія не завадить їй та її колегам продовжувати тримати глядачів у курсі подій.

Нагадаємо, з кінця червня 2022-го міжнародне мовлення України російською мовою піддавалося кібератакам з боку РФ. Зокрема, російські хакери зламали сайт каналу «Дом» та оголосили про це на російському провладному телеграм-каналі Mash і каналі хакерського угрупування XakNet Team. Тоді на сайті «Дому» хакери розмістили зображення російського прапора та запис гімну РФ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY