detector.media
15.07.2022 10:30
На каналі ТЕТ вийде новий сезон інфотейнмент-шоу «Життя відомих людей»
На каналі ТЕТ вийде новий сезон інфотейнмент-шоу «Життя відомих людей»
До 24 лютого програма виходила на «1+1», який наразі задіяний у загальнонаціональному марафоні. Власні проєкти каналу, такі як «Сніданок» і «Проспорт», зараз можна дивитися на каналі ТЕТ.

На каналі ТЕТ вийде новий сезон інфотейнмент-шоу «Життя відомих людей», повідомила пресслужба.

Прем'єра відбудеться 8 серпня о 10:00, програма буде виходити по буднях.

«Ми хочемо показати нашим глядачам "нове" життя відомих людей, яких теж торкнулася війна, у нових реаліях — познайомити ближче з новими героями України та розповісти про їхні подвиги», — каже генеральна продюсерка телеканалу ТЕТ Оксана Петришин.

У програмі, як анонсується, будуть розповідати і про світових зірок, й про українців, що «стали популярними завдяки своїй самовідданості та патріотизму».

Ім'я ведучого наразі не оголошується. Раніше проєкт вели Віра Кекелія та Богдан Юсипчук. В ефір вийшло 7 сезонів програми.

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну медіагрупа «1+1 медіа» зосередилася на розробці лише україномовних серіалів. Для каналу ТЕТ, який раніше орієнтувався на ситкоми, хочуть розширити жанрову лінійку: додати комедійні процедурали, романтичні або пригодницькі фільми.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY